verkkotunnuksen uusiminen

Boomond Hosting

Last Update 4 jaar geleden

Verkkotunnukset uusitaan automaattisesti 1 vuodeksi kerrallaan. Saat meiltä muistutus ilmoituksen hyvissä ajoin ennen uusintaa, jolloin sinulla on mahdollisuus joko jatkaa tilausta tekemättä yhtään mitään tai sitten peruuttaa / sulkea / siirtää verkkotunnus.

Still need help? Message Us